Altres~1

Línies:

Les nostres línies de tir són resistents i lleugeres. Hi ha dues mides diferents, per canicross 2m i per bikejoring i skijoring 2,5m. Estan fetes amb colors d’alta visibilitat i els amortidors es poden fer de dues dureses diferents: durs (per dos gossos o gossos molt grans), toves (per un gos de mida mitjana o petita). Es poden fer completes, tug més amortidor, o en dues parts, amortidor i tug separats.

Taula Línies Canicross Taula Línies Bikejoring

 

Mosquetons d’Alliberació Ràpida de Tela:

Mosquetó d’alliberació ràpida Canix. Molt més lleuger i igual d’eficaç que els mosquetons metàl·lics. S’obren només en tirar de la corretja. 100% segurs i eficaços.

Mosqueto nou.png

 

Mosquetons de corda (Cordinos):

Mosquetó de corda tan eficaços com els mosquetons metàl·lics i molt més lleugers. Es col·loquen en la unió entre la línia i l’arnès del gos. Eviten el colpeix del mosquetó a l’esquena del cos i disminueixen el pes i el moviment de la línia.
dsc_6828

 

Llances de bikejoring:

Per evitar que la línia s’enganxi amb la roda tenim les millors llances, resistents i fàcils de posar i treure, d’acer inoxidable i acoblables al quadre de la bicicleta. Es pot separar la llança de la fixació del quadre per tal de poder posar i treure l’antena més fàcilment. En dues mides, per roda convencional de 26″ i per roda gran de 27,5″ i de 29″.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s